Welkom bij
de toekomst van risicomanagement

Hoger rendement en minder risico in je hele digitale ecosysteem. Met kunstmatige intelligentie en datagedreven beslissingen.

risicomanagement

Waarom
risicomanagement een uitdaging is

Digitalisering

Digitalisering is strategisch voor de groei van een organisatie. Van alle risico’s hebben digitale risico’s de grootste impact. Vooral deze pakken wij met Abibia aan.

Grote gevolgen

Wijzigingen of gebeurtenissen in het ecosysteem van jouw organisatie kunnen grote gevolgen hebben. Zeker als je deze niet of te laat opmerkt. Gevolgen voor de reputatie, operatie of de financiën.

Gemakkelijk en effectief

Abibia biedt met RiskStudio up-to-date inzicht in de risico’s die jouw organisatie loopt op basis van feitelijke waarnemingen. Wij helpen jou deze te beoordelen, te prioriteren en ermee aan het werk te gaan. Met RiskStudio doe jij je werk gemakkelijker, sneller en effectiever.

Daarom Abibia

Met ons digitale platform RiskStudio verzamelen wij enorme hoeveelheden gegevens die wij vervolgens combineren en structureren. Hieruit presenteren wij relevante informatie ten behoeve van jouw security en risicomanagement.

Pragmatisch

Door de pragmatische opzet kan je direct beginnen. Of je nou in een grote of kleinere organisatie werkt. Je hebt geen opleiding of instructie nodig. Je kunt zelfs gratis beginnen. Gewoon doen en kijk welke risico’s je vindt!

Snel resultaat

Wij helpen jou! Met suggesties om je portfolio compleet te maken. Zo krijg jij direct zicht op de risico’s die jouw organisatie loopt. Zodat je er iets mee kunt doen. Sneller dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

Bespaar kosten

Met RiskStudio bespaar je tot 80% op de totale kosten voor risico management. Wij zorgen ervoor dat je snel en eenvoudig de benodigde gegevens verzamelt en rapporteert. Met slimme algoritmes maken we van gegevens relevante informatie.

risicomanagement
Van observatie tot actieve monitoring

8 redenen om aan digitaal
risicomanagement te doen

Betere concurrentiepositie

Je blijft je concurrenten voor

Voorkomen van verrassingen

Je weet wat er speelt en handelt hiernaar

Hogere marges

Je houdt meer over door lagere kosten

Verhogen van ondernemingswaarde

Je bent in control, wat letterlijk op waarde wordt geschat

Beter managen van processen

Je bent in control en loopt niet achter de feiten aan

Vergroten van vertrouwen

Vertrouwen in de organisatie komt te voet en gaat te paard

Continuïteit van de onderneming

Je pakt bedreigingen aan voor ze impact hebben

Verzekerbaar houden van risico’s

Lagere premies omdat je de boel op orde hebt

Vacatures

Kom werken bij een startup!

In de loop van dit jaar gaan wij live met ons security platform RiskStudio. Daar moeten we nog heel wat werk voor verzetten. Wij zoeken energieke en gedreven professionals die mee op reis willen, zonder dat we een tot in detail uitgestippeld plan hebben.

Web Developer - DevOps

Als Web Developer – DevOps ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, beheren en bewaken van de web applicaties die nodig zijn…

Data Scientist - DevOps

Als Data Scientist ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van machine learning modellen en data pipelines die nodig zijn om...

Cloud Engineer - DevOps

Als Cloud Engineer – DevOps ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, beheren en bewaken van de cloud services die nodig zijn om…

Abibia is een digitale organisatie in een digitale wereld en wij zoeken meerdere developers met een passie voor security, data en visualisatie. Passie in je werk is belangrijker dan jarenlange ervaring.

Als we hobbels tegenkomen dan lossen we ze samen op en als je goede ideeën hebt, dan deel je ze in de groep. We hebben de ambitie om als eerste oplossingen te bieden. 

Niet bij maar met ons

Samen werken aan succes. Met de leukste tools en technieken werken. Succesvol zijn. Nieuwe dingen ontdekken en vaardigheden leren. Gewaardeerd worden om wie je bent en wat je doet. Dat maakt werken met ons leuk!

Samen succes

Het team bestaat uit programmeurs, een UI/UX-designer, een architect, security specialisten, een marketeer en data science specialisten. Met jouw kennis en inzet maak je het team nog succesvoller.

Jouw werkplek

Je kunt zowel vanuit huis als op ons modern kantoor in Arnhem werken. Aan jou de keus hoe je omgaat met de flexibele werktijden en je werklocatie. Zo combineer je gemakkelijker werk en privé en presteer je het best. We houden dagelijks contact via Teams en gebruiken de modernste tools om samen te werken. Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar met fiets, auto en openbaar vervoer.

Ontwikkelomgeving

We gebruiken de beste tools en technieken en een door onszelf ontworpen architectuur. We streven naar een gezonde balans tussen zelf ontwikkelen en gebruik maken van tooling die al beschikbaar is. Wil jij ook werken aan een toekomstbestendige schaalbare dienst die straks wereldwijd door duizenden mensen gebruikt wordt? Dan nodigen wij jou uit te solliciteren.

risicomanagement

De wereld van
risicomanagement
op z’n kop

Over Abibia

Abibia ontwikkelt achter de schermen een nieuwe zakelijke dienst die in de loop van dit jaar op de markt komt: RiskStudio. Als eerste in Nederland, waarna wij de rest van de wereld gaan veroveren. Wij gaan de wereld van risicomanagement op z’n kop zetten met een digitale dienst die drijft op een innovatief security platform en een combinatie van grote hoeveelheden data, kunstmatige intelligentie en security-kennis.

De ondernemer

Abibia is opgericht door Marcel Knippen. Ondernemer met een bewezen track record: eind jaren 90 gestart met security-bedrijf Onsight Solutions. Met meer dan 200 man personeel in 2017 verkocht aan KPN. Momenteel actief bij meerdere innovatieve IT start-ups en scale-ups, waaronder  Planviewer en Europechain.io.

NL